piątek, 31 lipca 2015 12:51

Zwizek Grnolski moe zgasza kandydatury osb chtnych do pracy w obwodowych komisjach ds. referendum jako ich czonkw podczas oglnopolskiego referendum zarzdzonego przez Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej na dzie 6 wrzenia 2015 roku!

Aby zosta czonkiem obwodowej komisji ds. referendum, przez co czynnie uczestniczy w referendum, czuwa nad przestrzeganiem przebiegu referendum, zdoby dowiadczenie, pozna nowych ludzi oraz zarobi 140 z za 1 dzie pracy (nieopodatkowana dieta), naley: zgosi si do penomocnika Zwizku Grnolskiego i poda mu nastpujce dane: imi (imiona), nazwisko, adres zamieszkania, nr PESEL, adres mailowy i nr telefonu. Nastpnie musi podpisa formularz zgoszeniowy w obecnoci penomocnika. Sprawa jest pilna - zgoszenia przyjmujemy tylko do rody 5 sierpnia br.

Czonkiem komisji moe zosta osoba penoletnia posiadajca pen zdolno do czynnoci prawnych oraz zamieszkaa na terenie gminy, w ktrej chce by czonkiem komisji. Kandydat nie moe by osob figurujc w Krajowym Rejestrze Karnym.

Uprzejmie informujemy, e ilo miejsc jest ograniczona.

Jeli w twoim miecie nie ma penomocnika to prosimy si skontaktowa z Krzysztofem Krausem - tel. 32 251 27 25 lub 502 313 401, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

Penomocnicy:

• Powiat Bierusko-Ldziski - Rafa Kula, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , tel. 512 234 285
  • Bytom - Eugeniusz Nockowicz, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Chorzw - Stefania Geib tel. Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Katowice - Krzysztof Kraus, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Powiat Lubliniecki - Micha Mazur, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Powiat Mikoowski - Urszula Wieczorek-Pajk, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Mysowice - Teresa Bialucha, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Piekary lskie - Ra Franki, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Ruda lska - Irena Krzkaa, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Siemianowice lskie - Ewa Zdechlikiewicz, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • witochowice - Roman Pkala, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Powiat Tarnogrski - Adam Ponka, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Tychy - Jzef Sobczyk, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Zabrze - Herbert Kopiec, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.