I ty możesz liczyć głosy podczas referendum! PDF Drukuj Email
piątek, 31 lipca 2015 12:51

Związek Górnośląski może zgłaszać kandydatury osób chętnych do pracy w obwodowych komisjach ds. referendum jako ich członków podczas ogólnopolskiego referendum zarządzonego przez Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej na dzień 6 września 2015 roku!

Aby zostać członkiem obwodowej komisji ds. referendum, przez co czynnie uczestniczyć w referendum, czuwać nad przestrzeganiem przebiegu referendum, zdobyć doświadczenie, poznać nowych ludzi oraz zarobić 140 zł za 1 dzień pracy (nieopodatkowana dieta), należy: zgłosić się do pełnomocnika Związku Górnośląskiego i podać mu następujące dane: imię (imiona), nazwisko, adres zamieszkania, nr PESEL, adres mailowy i nr telefonu. Następnie musi podpisać formularz zgłoszeniowy w obecności pełnomocnika. Sprawa jest pilna - zgłoszenia przyjmujemy tylko do środy 5 sierpnia br.

Członkiem komisji może zostać osoba pełnoletnia posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych oraz zamieszkała na terenie gminy, w której chce być członkiem komisji. Kandydat nie może być osobą figurującą w Krajowym Rejestrze Karnym.

Uprzejmie informujemy, że ilość miejsc jest ograniczona.

Jeśli w twoim mieście nie ma pełnomocnika to prosimy się skontaktować z Krzysztofem Krausem - tel. 32 251 27 25 lub 502 313 401, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

Pełnomocnicy:

• Powiat Bieruńsko-Lędziński - Rafał Kula, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , tel. 512 234 285
  • Bytom - Eugeniusz Nockowicz, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Chorzów - Stefania Geib tel. Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Katowice - Krzysztof Kraus, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Powiat Lubliniecki - Michał Mazur, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Powiat Mikołowski - Urszula Wieczorek-Pająk, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Mysłowice - Teresa Bialucha, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Piekary Śląskie - Róża Franki, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Ruda Śląska - Irena Krząkała, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Siemianowice Śląskie - Ewa Zdechlikiewicz, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Świętochłowice - Roman Pękala, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Powiat Tarnogórski - Adam Płonka, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Tychy - Józef Sobczyk, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Zabrze - Herbert Kopiec, Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.