Strona główna I Światowy Zjazd Ślązaków
I Światowy Zjazd Ślązaków w Siemianowicach PDF Drukuj Email
wtorek, 12 lipca 2011 22:27
W ramach I Światowego Zjazdu Ślązaków w Siemianowicach organizujemy III Międzynarodowe Gody Siemianowickie. Miejsce i termin: kompleks sportowy "Michał" ul Orzeszkowej 1.
18.09.2011 godzina 16:30, bilety w cenie 20 zł. Wystąpią: Siemianowicka Orkiestra Rozrywkowa, ZPiT"Siemianowice, Mirek Jędrowski z zespołem, zespół "Równica" oraz Ślązak Roku 2010 - Janusz Macoszek z zespołem Jetelinka.
19.09.2011 - poniedziałek godzina 18.00 - "Moralność pani Dulskiej" według Gabrieli Zapolskiej w wersji śląskiej pt. "Co ludzie pedzom" . Miejsce: Siemianowickie Centrum Kultury ul Niepodległości 45 - bilety w cenie 10 zł
Na ostatnim konwencie prezesów w miesiącu czerwcu informowałem o możliwości zamawiania biletów na w/w imprezy. Bilety można zamawiać  pod nr telefonu: 32 -2288528, 519318825 lub e-mail Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Bilety będą do odebrania podczas spotkania w biurze związku w dniu 30.08 (wtorek)  w godzinach 16.30- 18.00.

Prezes Koła Tuwim - Andrzej Karusta