Strona gwna I wiatowy Zjazd lzakw
wtorek, 12 lipca 2011 22:27
W ramach I wiatowego Zjazdu lzakw w Siemianowicach organizujemy III Midzynarodowe Gody Siemianowickie. Miejsce i termin: kompleks sportowy "Micha" ul Orzeszkowej 1.
18.09.2011 godzina 16:30, bilety w cenie 20 z. Wystpi: Siemianowicka Orkiestra Rozrywkowa, ZPiT"Siemianowice, Mirek Jdrowski z zespoem, zesp "Rwnica" oraz lzak Roku 2010 - Janusz Macoszek z zespoem Jetelinka.
19.09.2011 - poniedziaek godzina 18.00 - "Moralno pani Dulskiej" wedug Gabrieli Zapolskiej w wersji lskiej pt. "Co ludzie pedzom" . Miejsce: Siemianowickie Centrum Kultury ul Niepodlegoci 45 - bilety w cenie 10 z
Na ostatnim konwencie prezesw w miesicu czerwcu informowaem o moliwoci zamawiania biletw na w/w imprezy. Bilety mona zamawia pod nr telefonu: 32 -2288528, 519318825 lub e-mail Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Bilety bd do odebrania podczas spotkania w biurze zwizku w dniu 30.08 (wtorek) w godzinach 16.30- 18.00.

Prezes Koa Tuwim - Andrzej Karusta